The Pennsylvania State University

School of Visual Arts

Acknowledgment and Reflection

Acknowledgment

The site for the Acknowledgment component of the installation of the Spoleto triptych was originally intended to occupy these slave quarters. After repeated visits and profound spiritual provocation the artist was compelled to construct the installation across the breezeway in the main house. The entire site remains in and arrested state of decay, however visitors are invited to sit at this period desk  and contemplate the contributions of generations of black people to Western culture and record them in the Journal provided. While seated the viewer can look out the window to the right and looked directly into the dining room of the "Big House"

10' x 10' room
slave quarters
Year Created: 
2003